Nettspill: FootieLegend - Manager for ditt eget lag

Her kan vi diskutere alt annet mellom himmel og jord (Stor takhøyde)

Moderator: Moderatorer

Låst
Kvalheim
Tilskuer
Innlegg: 1
Registrert: 23 jan 2012, 23:46

Nettspill: FootieLegend - Manager for ditt eget lag

Legg inn av Kvalheim » 23 jan 2012, 23:54

FootieLegend

www.footielegend.com

FootieLegend er et helt nystartet fotball manager spill online hvor du får tildelt et lag og får begynne å spille med en gang etter at du har registrert deg. Husk bare å sette nasjonalitet til norsk. Så her får du oppfyllt drømmen om å lede laget ditt til toppen.

Spillet ble først testet av noen få personer, før det 1.januar 2012 ble frigjort for alle. 13. januar ble den norske ligaen opprettet med 16 lag i 1. Divisjon. Og nå er alt 2. Divisjon laget da den øverste divisjonen ble fyllt opp 20. januar. Per dags dato er det 484 spillere som er registrert.

Spillutvikleren BB, som han kaller seg, holder stadig på å utvikle spillet. Men alle som registrerer seg står helt likt, uansett om du er i 1. Divisjon eller havner i 3. Divisjon når den måtte komme. Du må skaffe deg trenere selv, ordne fasilitetene rundt laget, arrangere vennskapskamper, kjøpe spillere osv Det som også er verdt å nevne er at du spiller hele 4 seriekamper i uka, og kan arrangere ytterligere 3 vennskapskamper om det frister Spillet er også kostnadsfritt, men du kan betale/sponse noen kroner å få noe ekstra, men det gjør ikke at du har større sjanse for å vinne i spillet.

Så om du vil prøve deg sammen med oss som alt er med, så nøl ikke med å registrere deg i dag :)

kara
2. laget
Innlegg: 605
Registrert: 02 mai 2010, 16:26

Re: Nettspill: FootieLegend - Manager for ditt eget lag

Legg inn av kara » 14 mar 2012, 19:55

Er det noen som vet om denne siden har skiftet navn, det er vanskelig og komme inn på den siden nå?

Låst